Bij Kudos Capital hechten we veel waarde aan de privacy van onze klanten en websitebezoekers. In dit privacybeleid leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we deze gegevens gebruiken en beschermen.

Welke persoonsgegevens verzamelen we?
Wij verzamelen persoonsgegevens die je aan ons verstrekt, bijvoorbeeld bij het invullen van ons contactformulier of bij het aanvragen van onze diensten. Het gaat hierbij om gegevens zoals je naam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsgegevens. Daarnaast kunnen we informatie verzamelen over jouw gebruik van onze website, zoals je IP-adres en welke pagina’s je bezoekt.

Waarom verzamelen we deze gegevens?
We verzamelen deze gegevens om onze diensten te kunnen leveren en om onze website te verbeteren. Daarnaast kunnen we deze gegevens gebruiken om contact met je op te nemen over onze diensten en om je te informeren over ontwikkelingen binnen ons bedrijf. We zullen jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan waarvoor ze zijn verzameld.

Hoe beschermen we jouw persoonsgegevens?
We nemen de bescherming van jouw persoonsgegevens zeer serieus en treffen dan ook passende technische en organisatorische maatregelen om deze gegevens te beschermen tegen verlies, diefstal, ongeoorloofde toegang en andere vormen van misbruik.

Met wie delen we jouw persoonsgegevens?
We zullen jouw persoonsgegevens niet delen met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze diensten of als we hiertoe wettelijk verplicht zijn. In dat geval zullen we ervoor zorgen dat jouw gegevens alleen worden gedeeld met partijen die voldoen aan de vereiste veiligheids- en privacyvoorwaarden.

Hoe lang bewaren we jouw persoonsgegevens?
We bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze diensten en het voldoen aan wettelijke verplichtingen. Indien je niet langer klant bij ons bent, zullen we jouw gegevens na afloop van de wettelijke bewaartermijn verwijderen.

Jouw rechten
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens of om jouw toestemming hiervoor in te trekken. Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via onze website of per e-mail.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen. De gewijzigde versie zal op onze website worden gepubliceerd.

Contact
Als je vragen hebt over dit privacybeleid, neem dan gerust contact met ons op via onze website of stuur ons een e-mail via info@kudoscapital.nl.

Voor het laatst gewijzigd op 23-04-2023.