Bij Kudos Capital doen we ons uiterste best om juiste en volledige informatie te verstrekken op onze website en in onze communicatie. Desondanks kunnen we niet garanderen dat de informatie op onze website en in onze communicatie altijd juist, volledig en actueel is.

Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die ontstaat door het gebruik van informatie die op onze website en in onze communicatie wordt verstrekt. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door het niet beschikbaar zijn van onze website en communicatie, technische storingen of fouten in software of hardware.

Externe links
Onze website kan links bevatten naar externe websites en bronnen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en bronnen en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze websites en bronnen.

Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten die voortvloeien uit of verband houden met de inhoud van onze website en communicatie, berusten bij ons of onze licentiegever. Het is niet toegestaan om deze inhoud te gebruiken, te verveelvoudigen of openbaar te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer te wijzigen. De gewijzigde disclaimer zal van kracht worden op het moment dat deze is gepubliceerd op onze website.

Contact
Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan gerust contact met ons op via onze website of stuur ons een e-mail via info@kudoscapital.nl.

Voor het laatst gewijzigd op 23-04-2023.